Ratafia Russet - Olot
ENLLAÇOS D'INTERÉS
   
 

ratafia.cat
  besalu.cat

 

La tradició popular de la ratafia i la continuïtat de les elaboracions casolanes d'aquesta beguda, han propiciat la celebració de concursos de ratafia i l'organització de festes i fires al voltant d'aquest licor en diversos indrets de Catalunya.

 


A Santa Coloma de Farners fa més de 25 anys que es celebra la Fira de la Ratafia. L 'organització va a càrrec del mateix Ajuntament fins al punt de considerar-la quasi com la segona festa major. En la mateixa hi participen, a més d'altres institucions, les associacions de ratafiaires Els Amics de la Ratafia i La Nou Verda.

La feina que amb els anys han realitzat els membres que s'han anat succeint en les diferents associacions, quan a recuperació i difusió del tema, ha estat realment notable.

 
 


A Besalú, la tradició de la ratafia gira entorn de la serra del Mont. És allà on es recullen les plantes i altres ingredients per preparar-la. Des del 1993 es celebra a Besalú la Fira de la Ratafia que té lloc el primer diumenge de desembre i que entre altres promou un singular Concurs de Ratafia restringit només als besaluencs per saber qui d'ells fa la ratafia més bona.TORNAR A COOPERACIONSRATAFIA RUSSET - Ctra. Santa Pau, 2-4 17800-OLOT (Garrotxa) - Tel. 972.261.088 - Fax. 972.268.460
© Copyright 2008 - portada - presentació - situació - contactar - mapa web - avís legal
français - english