Ratafia Russet - Olot

CAL RUSSET
Des del 1903, Ratafia Russet , avui regentada per la quarta generació familiar, continua elaborant ratafia de manera artesana, seguint els mètodes tradicionals, millorant els processos de maceració, envelliment i filtratge i procurant optimitzar la recollida i manipulació de les plantes aromàtiques i de les nous verdes que integren la prestigiosa fórmula.

Les nous verdes, ingredient imprescindible per a l'elaboració, provenen, a més dels noguers de la família, de mas Bassols de la Cot, de Ca n'Illa de Sant Jaume de Llierca i de Can Mistos de Montagut.

En les nostres instal·lacions el procés de preparació del licor segueix les mateixes passes que el casolà, amb l'instrumental adient per a majors quantitats, com dipòsits d'acer inoxidable , remenadors, bombes, filtres i bótes de roure per a l'envelliment.

Els nostres esforços es dirigeixen a aconseguir la perfecta extracció de les aromes de les plantes aromàtiques i les nous, mantenir la característica densitat oliosa i bouquet del licor i a garantir, en resum, la màxima qualitat dels nostres productes.
En l'actualitat Ratafia Russet ha assolit unes dimensions i l'equilibri ideals que permeten afrontar un cert increment productiu, tot mantenint un organigrama familiar al qual no volem renunciar i en el qual es basa el plantejament de l'empresa. Els nostres plans de futur són precisament la conservació d'aquesta estructura, sense canvis considerables, millorant al màxim els processos d'elaboració. D'altra banda, hem de dir que en el camp específic de la ratafia ens situem com una de les marques capdavanteres del mercat.

El concepte d'empresa familiar és un aspecte que també volem conservar, tanmateix perquè va implícit en un producte d'àmbit popular, com és la ratafia. De la mateixa manera creiem que és bàsic remarcar la seva procedència garrotxina, i per tant, catalana i la característica pròpia de la nou verda.


RATAFIA RUSSET - Ctra. Santa Pau, 2-4 17800-OLOT (Garrotxa) - Tel. 972.261.088 - Fax. 972.268.460
© Copyright 2008 - portada - presentació - situació - contactar - mapa web - avís legal
français - english